9 Ekim 2013 Çarşamba

ÖZGÜR ŞEFLE MUTFAKTA


Yer Dedeman Otel,

Mutfaktayız…

Kesme tahtası, bıçak, somon balığı, taze kişniş,avakado, fesleğen…

Ve Özgür Şef…

Hadi başlayalım hünerlerimizi konuşturmaya!



Somon balığının sırt kısmını aldık ve küçük küçük doğradık. 1 orta boy soğan ve 3 diş sarmısağı da doğrayıp ekledik. İsteğe göre taze kişniş, fesleğen ve dere otu da doğrayıp ekledik. Avokadoyu alıp önce soyduk sonra içini yeşil kabuğundan ayırıp ezerek balığımıza karıştırdık... Son olarak 1 limon suyu, nar ekşisi ve tuzunu da koyarak yenecek kıvama getirdik…
 
Fırında kızarmış ekmeğin üzerine mayonez sürüp,otlu  somon balığımızı da üzerine ekleyerek afiyetle yedikJ
Ellerimize sağlık…
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder