Yer Dedeman Otel,
Mutfaktayız…
Kesme tahtası, bıçak, somon balığı, taze kişniş,avakado,
fesleğen…
Ve Özgür Şef…
Hadi başlayalım hünerlerimizi konuşturmaya!


Somon balığının sırt kısmını aldık ve küçük küçük doğradık. 1
orta boy soğan ve 3 diş sarmısağı da doğrayıp ekledik. İsteğe göre taze kişniş,
fesleğen ve dere otu da doğrayıp ekledik. Avokadoyu alıp önce soyduk sonra
içini yeşil kabuğundan ayırıp ezerek balığımıza karıştırdık... Son olarak 1
limon suyu, nar ekşisi ve tuzunu da koyarak yenecek kıvama getirdik…
Fırında kızarmış ekmeğin üzerine mayonez sürüp,otlu somon balığımızı da üzerine ekleyerek afiyetle
yedikJ
Ellerimize sağlık…
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder